Fingrarna kliar

Idag är det en vecka kvar av sommarlovet. Mitt sommarlov har varit tråkigt, med noll händelser och äventyr. Samma visa varje dag. Men ändå skönt, efter all superpress i slutet av nian.
Om en vecka och en dag så står jag på Kämpegatan 7 och ska gå in i det som jag ska börja kalla; min skola.
Men som fortfarande för mig är, min nya skola.
Plusgymnasiet och det känns så jävla bra. Jag bara längtar efter att få rutiner igen! (en jäkla kärring är jag) Känns som att jag borde vara jättenervös, men är inte det, då jag vet att alla känner likadant första dagen; det är ju lika nytt för alla förstaårs elever. Det enda som är skrämmande är att jag för första gången inte kommer ha min pojkvän bredvid mig dagarna i ända. Alltid om nånting har känts jobbigt i skolan eller om jag har fått några av mina välkända ångestanfall så har dom breda axlarna alltid funnits till hands att luta sig mot. Du får jag åka från centralen till skånegatan om något sånt skulle inträffa, men jag tror att jag klarar mig.

Det är ju trots allt bara ett år och några månader kvar innan han och jag får tillgång till det som ska komma till att bli vår lägenhet. Nånting att längta efter.

Iallafall den här veckan känns det som att jag måste fixa massa grejer.
Till exempel:
En väska. Känns kanske nödvändigt när man går i skolan. Hemskt att jag inte kan hitta någon jag gillar.
En dataväska. Som egentligen redan är fixat, cause i got an insider on gina tricot.
En almanacka. YAY. Jag älskar almanackor, för jag älskar att planera. Men jag använder alla mina almanackor i en månad sen glömmer jag dom. Men i år ska det bli ändring. (Vilket jag säger varje år)
Pennor. Massa färgglada sådana för då kommer jag tycka att det är roligare att skriva i almanackan. (Hehe lurar mig själv som om jag vore ett litet barn)

Och sen är det massa överflödigt som jeans, klänning, blus, skjorta, hårfärg och allt det där. 

Och just det. Bloggen kommer rulla igång ordentligt när jag får min nya data. Ett plus med plus. (DÄR FICK JAG TILL DET)Kom på när jag såg den här bilden i arkivet att jag måste köpa ett par boots också. Sådär.
Allmänt | |
#1 - - Josefin:

Trivs du på skolan? :)

Hehe, samma här med kalendern. Men nu ska jag använda den! Har gått bra de 2 första veckorna iaf. ;)

Upp