-

Idag är en sådan dag där allting går emot mig.
Fast det egentligen inte gör det, utan bara känns så. Vilket gör det ännu jobbigare.
Jag fick till exempel jättegod kycklinggryta till middag. Har haft hela huset för mig själv hela dagen och bara tagit det lugnt.
Men att sitta i sin ensamhet utan någon att prata med resulterar i att jag blir tvungen att diskutera saker med mig själv. Vilket gör att jag tänker på saker som är ganska tråkiga.
Tänker tänker tänker.
Och kommer fram till att jag känner mig ganska ensam ibland.
Tycker att inprincip alla är självupptagna mongon som inte tänker sig för innan dom förolämpar någon annan för att få sig själv att känna sig bättre. Eller bara går runt och har en taskig attityd.
Eller helt enkelt bara är fruktansvärt ego och inte inser att hela världen faktiskt inte kretsar kring just bara DIG.
Och mitt i allt detta tycker jag att jag är fruktansvärt mycket bättre än alla andra när det kommer till det här.
Jo visst jag är en besserweiser, och har humörsvängningar som heter duga, har ett ganska stort ego just precis för att jag tycker att jag beter mig bättre än andra.
Det är fult att säga så men jag tycker det.
Jag är bara så ARG. Alla är bara så jävla falska och säger det ena och gör det andra har åsikter om det ena men när någon annan är med så har man exakt samma åsikter fast åt andra hållet så klart.
Männsikor försvinn. Försvinn och kom tillbaka med ett självförtroende. Och ingen kan komma och säga "ja jag vet det är bara sååå störande" för ni är precis som texten beskriver. När jag skrev ett argt inlägg till samhället på bilddagboken för ett par månader sedan, så kom alla dom som representera textens mening och påstod precis så är det visst är det så det är bara så irreterande.

Så snälla. Just nu tycker jag att det bara är jag som förstår hur äckligt falskt allting är. Försök inte hålla med mig.

Allmänt | |
#1 - - ALiCE med ICE:

Okej ska försöka att inte hålla med dig.. :PMen du skriver skitbra! Den texten var en riktig krönika :D

Upp