dagen efter

Nu sitter jag ensam i mitt rum. Mina fina tjejer åkte precis, och här ligger det täcken och kuddar överallt. Och ett juicepaket (?). Gårdagen var helt cpvrickad. Köpte en svart långklänning och ett par nya fjäderörhängen, (kan visa sen om jag kommer ihåg). Sen var det fram och tillbaka med olika fester men vi slutade i Olskroken där Julia hyperventilerade i typ 3 timmar. Vid ett mötte vi upp Emblos pojkvän Oskar på c, och drog till mcdonalds där han köpte till pommes frites till mig utan att jag ens sa något. DET GÅR ATT KÖPA KÄRLEK. Oskar är min nya favorit. Efter det hamna vi på 319 och åkte buss i en evighet fast det kommer inte jag ihåg för jag sov hehe.

Väl framme i jörlanda körde jag hem mig plus tre tjejer på min moppe som har ett trasigt avgassystem. Sanna skrek att NU DÖR JAG NEJ NU DÖR JAG JAG VILL INTE DÖ MICHELLE SAKTA NER. Hon satt mellan mina ben. Julia satt bakom och dunka huvudet i min hjälm och Sofia var den enda som höll sig normal. DET VAR TUNGT VILL JAG SÄGA. Vi kom hem i allafall. Efter att ha matat Julia somnade vi. Vaknade upp med ett hjärta på kinden och ett streck vid ögonbrynen. Love u girls.
Tänkte bara passa på att säga att sist jag kollade så är detta min blogg, alltså skriver jag vad jag vill här så länge det är sant eller hur?
Allmänt | |
#1 - - Julia:

jag är galen i dig. och lite till förutom det då

Upp