hallå eller

HEJHEJ.
Idag har jag verkligen inte haft NÅGONTING relevant att säga till er så jag har struntat i att besvära er med något klagoinlägg!
Vet ni vad jag ska göra imorgon? Börja klockan åtta! Med matte b. Sist jag började så tidigt gick jag i sexan. Va roligt det ska bli. Matte b har man ju hört är asroligt för oss som hatar matte. För det är ju helt nya grejer och man kommer behöva kämpa asmycket. Har varit taggad på detta hur länge som helst.
I alla fall. Ska ta bussen klockan SJU imorgon här ifrån, så bör gå och lägga mig typ NUU.
Imorgon har vi vanliga lektioner så jag kommer förhoppningsvis blogga där någonstans! Hörs imoooorgooon

Bild från innan festen i fredags. Ser ni vilken rolig finne jag hade i pannan? Så där asläglig.
Den verkade bara ha kommit dit för att jävlas med mig under kvällen för när jag vakna nästa morgon var den puts väck.
Jaja. Vad är väl en dag på slottet.

Allmänt | | Kommentera |

Och min barndom är officiellt ÖVER

Finner inga ord. Harry äger Voldemort i alla fall. Han e ba så mycket bättre.
Men jag får spara tårarna till senare, (det kom dock några när den där hemska grejen hände och när filmen va slut, bara för att filmen va slut och att det aldrig kommer komma någon ny) men i natt är jag säker på att jag kommer gråta mig själv till sömns. My heart is falling a part. Okej ska sluta nu. Men här är i alla fall några värdelösa bilder.
Möt Jack Lundin. Snyggingarnas snygging. Killarnas kille. Dövas dövaste (okej det där blev inte så bra). Följ hans intressanta liv som snygg och döv via www.bilddagboken.se. (Han är inte döv. Bara lite. Ibland)
Möt hans storasyster. Ni har stött på henne här på bloggen förut tror jag. Följ hennes liv här som bara snygg och inte döv. (Jag ska börja ta kort på andra saker än när jag äter. Den dagen jag börjar göra andra saker vill säga)
Viktor har köpt ett par riktigt skräckinjagande skor. (Ja, jag väntar också på att han ska komma ut ur garderoben. Med annat än regnbågar och babyfärger på kläderna)(Hahahahahaha)(Jag e såååå rolig)
Han försökte att dölja sig med armen för att slippa vara med på kort. Men jag lyckas med allt. ALLT. Finns ingenting jag inte kan göra. MOHAHA.
Nu ska jag skriva klart en uppsats. Den har jag dessvärre inte lyckats göra än...
Allmänt | | Kommentera |

harry potter och dödsrelikerna part II

Idag är dagen med stort D. Den dagen jag skjutit upp så länge jag kunnat. Men nu är det dags att fejsa sanningen. It all ends here.
ÅÅÅH. Det känns som att detta är ett avslut på min barndom. Efter det här har jag inte nånting kvar att längta efter. Efter detta måste jag fylla 18 och börja betala skatt och skaffa ett heltidsjobb. NEEEEEEJ.
Jag drar i alla fall med min lillebror och Viktor för detta. Har vattenfast mascara så att jag ska kunna gråta utan bekymmer. There will be tears.

 

Har i alla fall skaffat mig ett hollywoodsvall till dagen i ära.

Allmänt | | Kommentera |
Upp