Och min barndom är officiellt ÖVER

Finner inga ord. Harry äger Voldemort i alla fall. Han e ba så mycket bättre.
Men jag får spara tårarna till senare, (det kom dock några när den där hemska grejen hände och när filmen va slut, bara för att filmen va slut och att det aldrig kommer komma någon ny) men i natt är jag säker på att jag kommer gråta mig själv till sömns. My heart is falling a part. Okej ska sluta nu. Men här är i alla fall några värdelösa bilder.
Möt Jack Lundin. Snyggingarnas snygging. Killarnas kille. Dövas dövaste (okej det där blev inte så bra). Följ hans intressanta liv som snygg och döv via www.bilddagboken.se. (Han är inte döv. Bara lite. Ibland)
Möt hans storasyster. Ni har stött på henne här på bloggen förut tror jag. Följ hennes liv här som bara snygg och inte döv. (Jag ska börja ta kort på andra saker än när jag äter. Den dagen jag börjar göra andra saker vill säga)
Viktor har köpt ett par riktigt skräckinjagande skor. (Ja, jag väntar också på att han ska komma ut ur garderoben. Med annat än regnbågar och babyfärger på kläderna)(Hahahahahaha)(Jag e såååå rolig)
Han försökte att dölja sig med armen för att slippa vara med på kort. Men jag lyckas med allt. ALLT. Finns ingenting jag inte kan göra. MOHAHA.
Nu ska jag skriva klart en uppsats. Den har jag dessvärre inte lyckats göra än...
Allmänt | |
Upp