omoget men tillfredställande

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag åkte iväg på en riktig jäkla festival! Jag började även jobba som telefonförsäljare... Samt försökte åka longboard.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga faktiskt.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nix

4. Dog någon som stod dig nära? Nej

5. Vilka länder besökte du? ... Stockholm...

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? JA! En resa med mina bästa vänner! OCH mer självdisciplin.

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 4 juni. Galen konsert. Och hela p&lveckan herre va roligt vi hade.

8. Vad var din största framgång 2011? Eeeh, mina muntliga redovisningar i skolan typ haha, har fått MVG på alla. Har en känsla av att jag måste ta vara på min förmåga...

9. Största misstaget? Stört mig på obetydliga skitsaker.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har varit sjuk ända fram tills nu! Haha, har gått runt med astma utan att ha vetat det så min kropp har lidit som fan. Och det har uttryckt sig i olika sjukdomar som cphosta, förkyldningar, lunginflammation, 2 bihålsinflammationer osv. HELA. TIDEN. HELA. ÅRET.

11. Bästa köpet? Min bruna lilla fransväska. Den har följt med mig överallt.

12. Vad spenderade du mest pengar på? Maaat...

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja! Min pappa köpte lägenhet i Malaga, det blev jag riktigt jäkla glad för!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Oj herre gud. Men alla med Daniel Adams-ray, FEST HOS MANGE, Videogames, Save the world, Junk of the heart, Välkommen in osv osv osv.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har ingen aning.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat pengar!

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit chips. Tycker inte ens om chips längre för att jag ätit det så jävla mycket.

18. Hur tillbringde du julen? Hemma med Mamma, Pappa, Jack och Zeb.

19. Blev du kär i år? Nej har varit det ett tag nu

20. Favoritprogram på TV? Kollar ju aaaaaaldrig på tv

21. Bästa boken du läste i år? Det får låta hur b som helst, men Elsas mode. Dock var det typ den enda boken jag läste också.

22. Största musikaliska upptäckten? Deadmau5.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min Gucciparfym, värmespolar, jacka... pengar!

25. Något du önskade dig men inte fick? Primeboots

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jag samlade ihop mina vänner och gjorde en eld i getskär och grillade supergod mat.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Aa en större inkomst eller i alla fall befintlig skulle förändrat en del, vilket skulle påverkat det hela mer positivt, ja.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Oj, om man ska gå utefter vad alla andra beskriver det som så; hippie? Det är väl den influensen jag dock trivs allra bäst med så det får vara hippie som beskriver mig hädanefter. Måste bara köpa utsvängda jeans så är jag fit for fight ;)

29. Vad fick dig att må bra? Min familj. Har verkligen insett hur himla viktig familjen är, och hur bra dom får mig att må.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Daniel Adams-Ray of course. Drömde om honom senast förra veckan haha. Bredvid Viktor. Han blev inte så glad när jag berättade. Dock dissade Daniel mig i drömmen så det va väl inte helt dumt i alla fall.

31. Vem saknade du? Ingen!

32. De bästa nya människorna du träffade? Jag lärde känna Emblas underbara Elias under Peace&Love, och jag och alla mina vänner föll för honom. Så himla go och talangfull! Sen måste jag säga pappas flickväns familj, gud vilka fina människor! Samt alla Sofias underbara vänner!

 

Med det här sagt kan vi nu avsluta 2011 på min blogg!

Allmänt | | Kommentera |

Iväg för att fira jul nummer 32

Typ. Först ska jag inom torget och köpa sista plocket inför imorgon. Annars är jag brun, nyfärgad och färdig. Untz untz. Vi hörs sen. Lägger upp en gammal bild så länge. Där jag posar som en trettiofemåring.

Allmänt | | En kommentar |

mitt nyårslöfte

Är så simpelt som det ser ut. Det är att komma i mina älsklingsjeans igen. I maj ska ni få se dom på. Aa jag sa maj. LOVAR.

Allmänt | | Kommentera |
Upp