en gång för längesen

Skrev jag ett inlägg om 10 random fakta. Där jag även nämnde att jag sett ett spöke. Sen kommenterade en vänlig själ om att jag skulle berätta om det men så glömde jag det och så kom jag på det idag. Och eftersom jag inte ORKAR BLOGGA för det är så himla tråkigt just nu, så kan jag ju passa på och göra det.

Det var inget särskilt, men jag som är nojarN nummer ett och tror att det spökar vart jag än går blev ganska uppskrämd ändå.

Det var en vanlig nat och Michelle låg och sov så gott i sin säng. Helt plötsligt vaknar Michelle, med känslan av att hon blivit väckt att någon, när hon dessutom ser en kvinna bredvid sig blir hon övertygad om att det är så det ligger till. Michelle tar för givet att kvinnan bredvid henne är hennes mamma, och sträcker därför ut handen mot henne som en inbjudan till att få krypa ner bredvid henne. Dock noterar hon att "mamma" hade en lång kjol, vilket verkar lite fundersamt då det inte brukar vara mammas nattklädsel direkt. Då tittar Michelle på "mamma" igen och upptäcker att det verkligen inte är mamma utan att det är en kort liten tant, och Michelle hoppar till och tanten är borta.

"Nattpsykos" "Mellan sömn och vaken" "Solsting" "Dröm" JAG HAR FÅTT VÄLDIGT MÅNGA OLIKA BORTFÖRKLARINGAR, men jag vet vad jag såg och jag vet att det var en liten tant som väckte mig. Hur mycket jag än önskar att bortförklaringarna stämde. Det är dessutom bekräftad sanning då min lillebror råkade ut för samma sak i somras, men såg dock en lång mörkhårig kvinna. Bör tilläggas att jag inte berättade för honom vad jag sett förän i höstas. Vi hade alltså samma historier utan att ha hört varandras. OK? Så ingen säger att jag är dum i huvudet nu, eller schizo eller något sånt. Jag är alltid ärlig.


Allmänt | |
Upp