10

Får frågor om hur jag sminkar mig och sådär ganska ofta, eller ja, relativt ofta. Och jag ska göra någon sorts "guide" i video eller bildform, hur töntigt det än känns haha. Men jag tänkte att jag kan ju börja med att presentera de produkter och penslar jag använder varje dag.

1. Fransböjare. Detta är ett vapen. Typ russian roulette varje gång, en dag kommer och så har du inga ögonfransar kvar. Men jag chansar ändå. Denna kommer från Kicks.
2. Mascara. Lancôme Hypnôse. Jättejättejättejättebra.
3. Eyeliner. Lancôme.
4. En palett med fyra rouge som är slut typ. Buhuface. Från Estée Lauder.
5. Rougeborste från Kicks egna kollektion.
6. Ögonskuggepalett som jag använder som brynskugga. Oersätterlig.Från Chanel.
7. Ögonbrynspensel från H&M.
8. Världens bästa budgetfoundation! Den syns knappt, är hur tunn som helst men ger en ändå sån där perfekt hy. Från Lumene!
9. Cover all mix! Använder jag inte längre men ville visa upp den ändå, för den är ASBRA för er som har lite rodnader eller finnar då och då. Täcker över hur bra som helst, utan att stänga in och göra situationen värre. Köp en bra pensel (INTE från bareminerals, den suger) och den ersätter din bästa vän i princip. Från Make up store!
10. High tech lighter, en highlighter som används på kindben, panna, näsa, haka. Och som primer under ögonskuggor! Hur bra som helst. Från Make up store.
Skönhet | |
Upp