MEN ALLTSÅ FYFAN

VAD ÄR DET HÄR? VAD HAR HÄNT? VEM ÄR DET SOM HAR GJORT DET HÄR?

Alltså jag står på gränsen till vuxenvärlden (enligt siffran, det mentala stadiet behövs däremot diskuteras...) (Speciellt efter det här utbrottet) och känner att jag faktiskt kan ställa mig på den sidan i den här frågan. VAD HÄNDER MED DAGENS UNGDOM? Eller, dagens 13-14 åringar? Jag blir helt ledsen i hjärtat när jag ser allt. Folk i denna åldern delar sexpartners, skickar runt opassande bilder på varann, röker, röker på, mobbas, slåss, dricker etc. NÄR JAG GICK I SJUAN ÄGDE JAG EN MASCARA OCH ETT SOLPUDER, jag fick inte va ute till längre än åtta och va kär i samma kille hela tiden. Och jag gick i sjuan för 4 år sedan, hur kan det ha förändrats så snabbt? 
Det är inte okej att tjejer lägger ut bilder på sig själv i underkläder med anledning "att det är likadant som bikini", det är inte OKEJ att killar föreslår sex till tjejer de knappt träffat, DET ÄR INTE OKEJ ATT BLI ALKOHOLFÖRGIFTAD. 
DET ÄR FEL.

När JAG har festat en fredagskväll i Göteborg så möter jag folk som kanske är ett år äldre än min LILLEBROR i ett grövre berusat tillstånd än jag själv PÅ SAMMA JÄVLA NATTBUSS HEM. Är det bara jag som reagerar på det här?? Om jag hade festat, supit och hållt på med 17 olika killar när jag var fjorton, fy FAN va tråkigt jag skulle haft nu då. Det är ju inte förvånansvärt att folk fastnar i droger i min ålder, för om man supit i 4 år varje helg lär ju alkohol inte ha någon vidare rolig effekt längre. KLART man letar efter nånting roligare. Men om det forsätter så här så kommer ju varenda 96-97-98 vara grova missbrukare vid min ålder. FAN VA KUL, LYCKA TILL I LIVET.
Och när vi ändå klarat ut att ni är dömda att misslyckas så kan jag ändå ge er ett par spoilers så att ni inte har alltför höga förhoppningar:
  • Alla KILLAR är vidriga, spelar ingen roll vad han säger, han ÄR ett svin och om han inte är född till det så kommer han så småningom formas till det. Ingen idé att ni försöker tro något annat. (Om han inte heter Viktor Lindvall, Niclas Gillenäng eller Linus Nordin) (Nej Kroghen du är tyvärr också ett svin <3)
  • STIG CENTER ÄR FARLIGT, ni vet INTE om vodkan är oöppnad eller inte och ni kan åka ut i riktiga problem om det går fel. Det är dessutom dräggigt och ölen smakar inte öl och jag gillar inte ens öl men kan känna det ändå.
  • Att lägga ut bilder på dig själv naken på internet kanske är roligt för stunden men är inte lika roligt när du inte får några jobb längre fram i livet. Din arbetsgivare GOOGLAR dig, det är fakta.
  • Att röka på är INTE ok, även fast dess förespråkare får detta att verka så. Det leder till ett missbrukande, ett värre beroende och ett uppfuckat liv. OAVSETT vad folk säger. Det är ursäkter till att de inte ska känna sig illa till mods.
  • Att röka vanliga cigaretter är definitivt inte, under några som helst omständigheter coolt. Det har inte varit det på 30 år och kommer aldrig vara det igen.
  • Och nej, det är inte häftigt att få IG i ett eller flera ämnen, det är sorgligt, patetiskt och riktigt jäkla tragiskt. Om du inte mot förmodan har en entreprenörs hjärna är du dömd till att ha det bästa åren i ditt liv då dina föräldrar fortfarande försörjer dig. För om du har IG = ingen högskola = inget drömjobb = ingen värdig lön.
  • Slutligen, ni i förorten (I'm talking to you Stenungsund) måste snälla, sluta leka storstad. Nej vi bor inte i Göteborg. Nej Stenungsund är ingenting som Göteborg. Nej ni är INTE som folket i Göteborg (NI ÄR MYCKET MYCKET MYCKET OTREVLIGARE OCH TRÅKIGARE). Och NEJ Göteborg ÄR inte häftigt. Det är EN STAD. Med kullersten. Och lite fontäner. Inte någon typ av månraket.
Till sist vill jag tillägga att trots att ni TYVÄRR upplevt allt jag beskrivit så är ni BARA 14 år och har änna tid på er att skärpa er. Hoppas ni fick massa jävla ångest nu, för nu har jag gjort mitt och ska bara luta mig tillbaka och SKRATTA när det visar sig om 4 år att jag hade rätt som vanligt.
Mina texter/funderingar | |
#1 - - julia:

hehe very good tal. speach. bad english. de va iaf bra sagt michelle. skrivet mena jag

Upp