s/s 12


Kolla vad jag knåpat ihop. Mina två favvisar från S/S-12. Den svarta långklänningen från Valentino skulle jag ju kunna offra min lillebror för. Hoppas att budgetkedjorna snappar upp det mönstret dirrmode. Och när har Mcqueen INTE levererat? Synd att han tog livet av sig. Så sorgligt. I alla fall, fantiserar om att få typ lukta på dom här plaggen eller vad som helst. Är så himla nyfiken på hur det skulle vara att äga en sån lyxig, vacker och välgjord kreation.
Inspiration | | Kommentera |

du är så dum så dum så dum så dum

Det är lite läskigt när en människa försöker inte bara vara som en, utan den måste ta allt man har också.

Jag är lite arg idag. Till mesta dels för det meningen ovan syftar på. Vill inte låta som att jag är något, men... varför kopierar folk mig? Jag är inte känd, jag är inte överdrivet bra på något (föruom på allt förstås) ser inte ut som en modell (hahahaha vem försöker jag lura) OCH SÅ VIDARE, så varför ta mina bilder, ta mina inlägg, kopiera mig rakt av och inte ens credda mig? Vissa går ju längre än så men det är lite för personligt för att ta det här.

Och en annan sak, nu har jag bytt lösenord överallt, men ändå är någon inne på min facebook och taggar mina vänner i andras bilder? Är inte det lite weird? Så om jag har taggat dig i någon bild eller om jag taggat någon i DIN bild så är det verkligen inte meningen! Bytte lösen där med så nu vet jag typ inte vad jag har för lösenord nånstans. Lite jobbigt faktiskt.
En bra sak däremot är att jag lunchat på Thai lee med Viktors familj, och bara haft det bra.

Ni borde följa Viktor på Twitter, han skriver bara random sjuka saker och är överraskande bra på engelska. Jag fattar typ inte vad det står men här är han ledsen över att namnet chellbob/bob har förlorat sin betydelse. Lite knäppt när folk kallar sig för det, när det är Viktors gullsmeknamn på mig. De flesta blir väl kallade för typ snuttegull av sin pojkvän men jag blir kallad för Bob. Så kan det gå. Ska nog skriva ut ALLA mina smeknamn i ett inlägg. Det är lite roligt att läsa faktiskt.

Allmänt | | Kommentera |

okej

Ja men så här socialt och trevligt har jag och min pojkvän det just nu. Jag ligger på rygg med datan i knät och han på mage med datan under hakan. Men nu kollar han på skatevideor och inte videor på när andra spelar Hon så han får hålla på med datan hur mycket han vill. Bra musik och hans attraktiva sida sätts i rampljuset. Han ser dessutom ut som en liten docka med allt blont hår och stora blåa ögon, min fina kille. Har sagt det förut men jag säger det igen, önska att jag kunde låna ut Viktor till er alla en dag var så att ni skulle förstå hur fantastiska killar det faktiskt finns. Fin. JAJA alla spyr väl framför datan nu men det är svårt att INTE vara äckligt gulligt kär i någon när man är som han.

I alla fall. En sak som oroar mig. Här låg jag och gjorde massa fula miner, fnissade lite åt mig själv, var allmänt osmidig och gestikulerade stort framför kameran, och han reagerar inte ens. Betyder det att jag beter mig så jäkla konstigt hela tiden så att man inte noterar det längre, eller har han tunnelseende och ingen hörsel? Jag vet inte. Han märker inte när jag sneglar på honom heller. Han har nog tunnelseende. Japp. Så är det.

Allmänt | | Kommentera |
Upp