du är så dum så dum så dum så dum

Det är lite läskigt när en människa försöker inte bara vara som en, utan den måste ta allt man har också.

Jag är lite arg idag. Till mesta dels för det meningen ovan syftar på. Vill inte låta som att jag är något, men... varför kopierar folk mig? Jag är inte känd, jag är inte överdrivet bra på något (föruom på allt förstås) ser inte ut som en modell (hahahaha vem försöker jag lura) OCH SÅ VIDARE, så varför ta mina bilder, ta mina inlägg, kopiera mig rakt av och inte ens credda mig? Vissa går ju längre än så men det är lite för personligt för att ta det här.

Och en annan sak, nu har jag bytt lösenord överallt, men ändå är någon inne på min facebook och taggar mina vänner i andras bilder? Är inte det lite weird? Så om jag har taggat dig i någon bild eller om jag taggat någon i DIN bild så är det verkligen inte meningen! Bytte lösen där med så nu vet jag typ inte vad jag har för lösenord nånstans. Lite jobbigt faktiskt.
En bra sak däremot är att jag lunchat på Thai lee med Viktors familj, och bara haft det bra.

Ni borde följa Viktor på Twitter, han skriver bara random sjuka saker och är överraskande bra på engelska. Jag fattar typ inte vad det står men här är han ledsen över att namnet chellbob/bob har förlorat sin betydelse. Lite knäppt när folk kallar sig för det, när det är Viktors gullsmeknamn på mig. De flesta blir väl kallade för typ snuttegull av sin pojkvän men jag blir kallad för Bob. Så kan det gå. Ska nog skriva ut ALLA mina smeknamn i ett inlägg. Det är lite roligt att läsa faktiskt.

Allmänt | |
Upp