att posera som en modell


Så här fab var jag när jag drog iväg i fredags. Kunde tyvärr inte avslöja min destiantion då heller då vi skulle ha överraskningsfest för Joel!! När han öppnade dörren skrek vi "GRATTIS BÖGJÄVEL" och det var första gången jag sett någon gapa PÅ RIKTIGT av ren förvåning haha. Det va kul.

SÅ, den dagen Nicklas Krogh finner inre frid och för usbkabeln mot datorn och sedan mot kameran får ni en drös med bilder. (Dvs aldrig). Och som ni läste på inlägget under lyckades jag slarva bort mitt fjäderörhänge. Jag har ett till dock men jag vill ha båda två. Så nu är jag deprimerad, instängd och självmordsbenägen och ser ingenting ljust med framtiden. Vi ska ju ändå bara dö utan fjäderörhängen.

Imorgon börjar för övrigt min praktik. Ska praktisera på Jord i stenungsund. (Tror jag har skrivit det innan, i så fall kan ni ju bara blunda). Det ska bli kuligt. Sen ska jag åka in till göteborg och äta sushi med papi. Och lämna en försenad bok på biblioteket...

Asså, efter detta tänker jag klippa båda mina bibliotekskort. Och nu tänker ni, båda, vadå båda? Varför skulle någon vilja ha två bibliotekskort? Är hon galen? Har hon lost her mind? Nej grejen är att jag har en sån jäkla stor skuld på ena bibliotekskortet som jag måste betala för att få låna böcker. Och eftersom jag vill låna böcker men inte betala massa skittråkiga pengar... så skaffade jag ett nytt kort i ett annat län. Mohahaha i'm messing with the system. Living on the edge. Fuck aina blabla.

Men eh, nu har jag fått en skuld på det andra biblioteket också. Så jag skiter i hela den där biblioteksgrejen nu. Det funkar ju ändå inte.
Allmänt | |
Upp