crappy

Fan vad jag INTE känner mig fin idag alltså. Ser ut som en asiat på bilderna. Inte för att du är fult att vara asiat, utan mer för att jag antagligen skulle vara den fulaste asiaten i hela världen om jag nu vore det. Så som det ser ut nu alltså. Men så är det ibland. Antar att man måste känna sig vidrig för att känna sig fin. Livets hårda saga.
I alla fall, hade sovmorgon imorse så jag började inte förrän tolv. Assoft. Och slutade fem. Så jag kom hem för några sekunder sedan, har skalat av mig mina finaste jeans (Nej inte ens snyggjeansen fick mig att känna mig snyggare, inte eyeliner heller för den delen) och hoppat i favvisbrallorna som jag fått från min kära svärmor (rosa pyjamasbyxor med hjärtan och renar, fördömer den som ansåg att pyjamas inte är civiliserat nog att använda in public </3)
Har haft en jätterolig dag på praktiken! Lena (butiksägaren) ska skaffa blogg, så idag har jag stått och försökt lära henne och även försökt förstå själv, då hon köpt en domän på wordpress! Och idag stod jag i kassan, och alltså, ni vet när man va liten och drömde om att få stå i kassan och sådär (det gjorde i alla fall jag), PRECIS så roligt är det, så som man föreställer sig. Känner mig så jäkla viktig alltså. Vad skulle kunderna göra utan praktikanten i kassan liksom.
Älskar min praktik! Och de söker "permanenta" praktikanter, alltså sånna som är där någon/flera dagar i veckan, som är ansvarsfull och glad. Så om någon som läser detta som vet med sig att de kriterierna stämmer in på en själv så är det bara att rekommendera att gå till JoRD och prata! Nu ska jag kolla That 70´s show. Have a nice day!
Allmänt | |
Upp