dom bästa minnena man har är dom man inte kommer ihåg


Om vi ignorerar den helt sjuka(!!!!) formen på mina ögonbryn som jag lyckas få till här, så tycker jag att ni noterar hur fräsch jag ser ut. Det här är typ när vi har suttit på tåget i 1 timma. Kom ihåg den här fräscha glowing Michelle efter att ni sett resten av bilderna.

Och här tänker ni, STOPP STOPP STOPP, vart är du någonstans Michelle? Ja om ni nu så gärna vill veta så ligger jag och torkar ihjäl och gråter i ett glödhett tält på campingen med solsting och ångrar med hela min kropp att jag åkte. Sen kom mina kära vänner med två nyinköpta stora hinkar fulla med iskallt vatten. Då älskade jag dom och hade kul igen.

Och det är fan stark eloge till Viktor som lyckas se så puttinutti och tjejig ut i den äckligaste och sluskigaste miljön vi vistats i.


Kroghens ben. Han lyckades ramla baklänges typ varje gång han garvade.

Jag sover sittandes. Kommer ni ihåg det där jag sa om att komma ihåg fräsch-Michelle?


Jag har vaknat till och kommit på den smarta idén att lägga mig ner.


Erik Samuelson från Gävle. Vi kommer nog aldrig glömma hans namn. Cicke snodde förresten en stol från hans camp och när han smygit med den fram till vårat camp så upptäckte han att det satt en tröja på den och smög tillbaka med den. Det var nog det roligaste jag varit med om i hela mitt liv och det va inte ens roligt.

Hahaha kolla vilka snea ögonbryn jag haaaaar


Nej jag vet inte vad som hände med min panna. Men efter att ha ätit donken varje dag, varvat med pizza och lite sluskmat på festivalområdet så va grillad korv himmelriket i mina ögon. Njöt av varje tugga.


Och så här fräscht och roligt såg det ut dagen vi skulle packa ihop.


Så här gott sov Kroghen. Jag gråter med hela mitt hjärta när jag tänker på att en bild vi tog på honom när vi lagt Oskars chokladkaka under kroghens hand FÖRSVANN/raderades. (Jag och Embla snodde nämligen Oskars chokladkaka och försökte febrilt komma på nånting att skylla den öppnade förpackningen på...) Den va SÅ rolig. Men som sagt. Man kan tydligen inte ha allt här i världen.


Och så här gott sov Viktor. Det ser inte ut så på bild men de där öronpropparna är upptryckta ganska ordentligt. Hahaha.

 

Vet att jag tjatat om p&l minst 100 gånger. Vet inte varför det gjorde ett sånt stort avtryck på mig, för jag tänker verkligen på det varje dag. Och det ser inte ut att vara så jäkla roligt på bild, då vi bara hade tid att ta kort när vi hade tråkigt... Men asså, det var verkligen så himla värt. Asså som så många sjuka saker. Typ, vårt camp hette PACAA, och när vi stod i kö till att komma in på festivalområdet så ser Viktor eller Axel eller någon att det står PACAA skrivet med stora bokstäver i en helt främmande tjejs nacke. Och alla vi som bodde där tittar på varann och ba PACAA? Står det PACAA? På riktigt PACAA? PACAA?? I hennes nacke?? Står det PACAA? Och kollar runt på varann. Och sträcker på nacken för att se tjejen. Vi måste verkligen sett ut som en grupp tuppar. Till slut går Viktor fram och frågar lite snällt att eh, ursäkta varför står det PACAA i din nacke?
Och hon svarar att en kille som heter Andreas (Viktor och Nisses klasskamrat som också bodde med oss) skrev det i hennes nacke och sa att det skulle vara en grupp människor som skulle skrika PACAA efter henne och komma fram och fråga varför det står så i hennes nacke.

Hahaha vi hade så himla roligt, och spelade gitarr och bara älskade varandra så himla mycket. De fetaste konserterna som, Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros, Håkan Hellström, Teddybears, Deadmau5(!!), Maskinen osv. va så JÄVLA roliga, men då tänkte man absolut inte på ta fram kameran (jag hade inte ens med mig någon haha) så man kunde liksom inte fånga själva festivallivet på bild. Men ni som någon gång funderat på att gå på festival så har jag bara en sak att säga, GÖR DET och fjanta er inte med deluxecampingar och skit utan go all in! Det är inte så farligt som man tror. Det är bara världens bästa vecka med Sveriges bästa och gladaste människor runt omkring sig.

För mig blir det nog tyvärr inget p&l igår med tanke på artistutbudet. Jag håller istället på att spara ihop till en resa som jag hoppas kan vara i 2 veckor med mina bästa vänner. Men vi får se, p&l bjuder alltid på överraskningar.

 

Nära och kära | |
Upp