hello oh oh oh

Idag fick jag ÄNTLIGEN gymkort. Jag har tjatat i ett års tid nu men mina föräldrar har på något magiskt sätt lyckats komma undan men nu så. NU ÄR JAG EN I GÄNGET. Känner mig dock helt felplacerad. Känns typ som att jag inkräktar på en viss arts mark. Men jag kanske får konvertera in till gymdomen någon dag. Hoppas det.

Jag och mamma åkte i alla fall och körde ett pass bodybalance vid åtta. Totally awesome. Som yoga fast mer delfokuserat och ruffigare till musik osv osv osv. Och mitt mål är att komma i säng innan elva varje kväll nu för att få 8 timmars sömn (när jag börjar skolan igen så får jag börja gå och lägga mig innan tio... som ett litet barn) så jag ska väl runda av här.

Är bara så stolt när jag hinner med massa saker på en dag, det händer inte ofta. Va hos läkaren halv nio för att utvärdera min astma, jag och Mamma satt och var överförtjusta eftersom jag har mått så mycket bättre sedan jag fått mina inhalatorer (haha) och inte blivit sjuk osv. Så skulle man göra ett blåstest två gånger en gång innan medicin, och en gång efter medicin. Om procenten ökade med över 12% efter medicin så har man fortfarande en inflammation och måste lägga till och öka den nuvarande medicinen . Tro fan att jag låg på 36%. Så nu ska jag UTÖVER de två gångerna jag får andas in grejsimojs (plus att jag ska ta en annan medicinblbala innan fysisk aktivitet) dubbla de doserna och kanske lägga till ännu en. Känner mig som en nötkärna.

Aja efter det tråket fick jag i alla fall fria händer med skyltfönstret på praktiken. Det tog mig hela dagen, men det blev faktiskt jättebra. Butikschefen Lena sa till och med att det var den finaste skylten dom haft. Fällde typ en tår av stolthet. Och ja sen åkte jag hem, skrev blogginlägget under och åt mat och sen drog jag igen. Och här är jag nu. Nyduschad och redo att sova. Hoppas ni har det bra!

Orkar inte spara ner alla mina senaste hearts så ni får 7 smakprov på vad jag inspireras av mest just nu.

Allmänt | |
Upp