plötsligt händer det

Och din vän som du känt sedan du fötts blir vuxen. HERRGUD.

Idag fyller Embla 18 år! Och jag har kärleksförklarat mig till henne här på bloggen så många gånger att ni kan vår historia utan och innantill. Hon var i alla fall mitt ända syskon fram tills jag fyllde fyra, och har nu varit min enda syster ända fram tills nu. Hon har haft en förjävlig tonår, men skiner varje dag ändå.

Tillsammans med henne har jag sett Håkan Hellström 11 gånger, smygit ner för en trappa mitt i natten med stukad fot bara för att hämta nutella, tvättat håret på, blivit sminkad av, åkt och hämtat upp när hon blivit för full, blivit omhändertagen av när jag hamnat i samma sits, skrattat tills jag inte kunnat andas, rehabat mig efter ett uppbrott med Viktor, hjälpt henne att komma över uppbrott, gömt henne i min garderob i 3 timmar bara för att hon ska få sova hos mig, lärt mig stå på ett ben, bråkat om den finaste glitterkjolen till spice girls, varit avundsjuk på för hennes barbies och barbiehus, bränt henne med en cigarett och sekunden efter brände hon mig, skrivit i varandras dagböcker för att kunna läsa där när vi känner oss ensamma, bråkat över en jävla glassgubbe tills båda två stått och störtlipat, kommit på telefonlekar så att vi fortfarande kunde leka varje dag fastän jag flyttat långt bort, skitit i allt vad pojkvänner och vänner heter och bara suttit i gräset på peace and love och ätit mat, cyklat till jörlanda på för små cyklar (eller med mig på pakethållaren..) och firat varandras födelsedagar tillsammans.

Idag får vi inte göra det, men det gör ingenting för jag vet att den kommer bli hur bra som helst! Grattis Emblob <3Nära och kära | |
#1 - - Weronicalundin@ live.se:

Jag förstår om hon( när hon läser) läser detta får gråten i halsen för så fina har ni alltid varit....mina knäppPrinsessor Pusss ( du är grym på att skriva, dottra mi)

Upp