SWOT

Hallå eller, är det döda bloggen? Hehe, tråkig jag är. Har haft en luuuuuuugn helg med hemmakväll och filmkväll med vänner. Igår kaosa det lite på slutet men vi lärde oss många viktiga saker. Som att även självutnämnda uteprofiler hittar till Stora höga för att gå på femtonårsfest! INSPIRERANDE. Innan vi fick ta del av sådana viktiga lärdommar så kollade vi på postkodsmiljonären, min klass va nämligen publik.

Just nu sitter jag och gör en SWOT-analys. Låter inte det spännande? Är faktiskt inte så jäkla tråkigt som det låter men kan nog komma på ett och annat som jag hade föredratt att göra istället. Well well. Imorgon ska jag säga upp mig, lämna CV på cafét, fika med Pappas tjej och sedan gå på företagsmässa med henne och Klara och sedan är det spurtplugg för prov på tisdagen. På tisdag ska jag även ha sminkfotografering för Mary Kay. På onsdag ska jag lämna CV på praktikplats samt SHOPPA, och torsdagen är det pluggkväll.

Nästa helg ska jag på bio med Viktor och hans bror och sedan ska vi käka på Texas Longhorn! Weho. Har även lust att gå ut och träffa folk NÅGON dag så ska väl klämma in det med. Men ja det är min planering, mycket mer spännande än så är det inte. Nu ska jag återgå till PM och SWOT:en och så får ni ha en härlig kväll allesammans! Hörs imorgon

Bild från i somras

Allmänt | |
#1 - - Du kan aldrig gissa vem det är xD hahah:

HEJAHEJA! FIN BILD CHELLDOODLE

Upp