the best things in life are unseen that's why we close our eyes when we kiss, laugh and dream

Hej. Jag har varit sysselsatt med att dega runt i pyjamas, kolla på film och käka tacos med vänner, samt bara vara med min boyfriendo. Just nu sitter jag och tittar på medan Mamma och Zeb pysslar lite grand. Sedan är det dags för den här veckans tacomiddag nr2. Om jag skulle behöva äta en sak i resten av mitt liv så skulle det vara tacos. Fyyyyyy va gott det är. Speciellt guacamole. Mmmmm.

Och så är det skola på tisdag och kan väl sammanfatta det med ett uttryck:

Japp. Men sen går det bara mot ljusare tider, jag ska starta ett collegekonto och börja med att lägga undan 1000 kronor i månaden om det går. Fast inte denna månaden, då ska jag lägga pengar på mig själv. Macademian oil, ett solkort (haha), fräscht smink, en god tvål och bodylotion, ny parfym och så vidare.

Det känns bra att ta hand om sig själv, det är inte jobbigt att springa, det är inte jobbigt att äta grovt bröd, det är BARA jobbigt att motstå chips. Men jag kommer dö av igentäppta blodkärl om jag inte slutar med det så det får helt enkelt vara så här tills jag vant av mig. Så länge får man unna sig själv saker på andra sätt, så som en god bodylotion t.ex.

Nu har jag tråkat ut er med massa blandat babbel, skriver mer sen!

 

Inspiration | |
Upp